Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: «Mποϊκοτάρετε τη Harley – Davidson», λέει ο Τραμπ!
[Gazzetta]: «Mποϊκοτάρετε τη Harley – Davidson», λέει ο Τραμπ!

[Gazzetta]: «Mποϊκοτάρετε τη Harley – Davidson», λέει ο Τραμπ!

Απίστευτη παρότρυνση του Τραμπ προς τους Αμερικανούς πολίτες, να μην αγοράζουν τις γνωστές μοτοσικλέτες, επειδή θα παράγεται ένα μέρος τους στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ,Ντόναλτ Τραμπ, κάλεσε τους πολίτες της χώρας του, να μποϊκοτάρουν την αμερικανική εταιρεία μοτοσικλετών Harley – Davidson!

Με tweet του, προτρέπει να γίνει μποϊκοτάζ εναντίον της, αν η κατασκευάστρια εταιρία των διάσημων μηχανών μεταφέρει τελικά ένα μέρος της παραγωγής στην Ευρώπη, όπως είχε προαναγγείλει.

Οι διευθύνοντες της αμερικανικής μάρκας είχαν ανακοινώσει περί τα τέλη Ιουνίου, ότι σχεδιάζουν να μεταφέρουν στην Ευρώπη το τμήμα της παραγωγής τους, το οποίο προορίζεται για τη συγκεκριμένη αγορά.

Με τη συγκεκριμένη μεταφορά θα αποφύγει η εταιρεία την αύξηση των ευρωπαϊκών τελωνειακών δασμών από 6% σε 31% για τις μοτοσικλέτες Harley-Davidson και θα μπορέσει να συνεχίσει να πωλεί με κέρδος. Η αύξηση των ευρωπαϊκών δασμών αποτελεί απάντηση της Ε.Ε. στους υψηλότερους τελωνειακούς δασμούς, τους οποίους επέβαλε η κυβέρνηση Τραμπ στον χάλυβα και στο αλουμίνιο, που εισάγονται στις ΗΠΑ.

«Πολλοί ιδιοκτήτες μηχανών Ηarley – Davidson σκοπεύουν να μποϊκοτάρουν την εταιρία, εάν η παραγωγή φύγει στο εξωτερικό. Τέλεια!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι περισσότερες άλλες εταιρίες έρχονται σε μας, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνιστών της Harley. Μία πραγματικά κακή κίνηση», συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουμε σύντομα ισότιμους όρους ανταγωνισμού ή και καλύτερους», συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Πριν λίγες ημέρες ανέφερε η Harley – Davidson κατά την παρουσίαση των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων της, ότι οι πωλήσεις της στις ΗΠΑ δεν είχαν επηρεαστεί, προς το παρόν, από τις συνέπειες της τελωνειακής μάχης, που προκάλεσε η κυβέρνηση Τραμπ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!