Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μπαχ: «Απαιτείται μια ισχυρή δέσμευση»
[Gazzetta]: Μπαχ: «Απαιτείται μια ισχυρή δέσμευση»

[Gazzetta]: Μπαχ: «Απαιτείται μια ισχυρή δέσμευση»

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σε σύσκεψη που έγινε στο Τόκιο, έκανε έκκληση για μια «ισχυρή δέσμευση» για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, καθώς οι υπερβάσεις κόστους των έργων υπονομεύουν την διοργάνωση της μεγαλύτερης αθλητικής συνάντηση του κόσμου.

«Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι μια έντονη διαδικασία που απαιτεί δημιουργικότητα, πειθαρχία και συνεργασία μεταξύ πολλών ανθρώπων και των ενδιαφερομένων μερών», είπε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην ιαπωνική πρωτεύουσα για τον απολογισμό των Αγώνων του Ρίο. «Πάνω απ΄ όλα απαιτείται μια ισχυρή δέσμευση», τόνισε ο Μπαχ.

Στο συνέδριο που είχε διάρκεια τριών ημερών, παραβρέθηκαν ανώτεροι αξιωματούχοι της ΔΟΕ, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και του Τόκιο, καθώς και εκπρόσωποι από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις επόμενες χειμερινές διοργανώσεις, η Πιεονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας το 2018 και το Πεκίνο το 2022. Το παρών έδωσαν επίσης η νέα Κυβερνήτης του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε και ο δήμαρχος του Ρίο, Εδουάρδο Πάες.

Η κ Κόικε, που εξελέγη στη θέση της στα τέλη Ιουλίου, έχει εμπλακεί σε μια μάχη για να μειωθεί το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!