Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μόνη λύση, η επιστροφή Ζαγοράκη!
[Gazzetta]: Μόνη λύση, η επιστροφή Ζαγοράκη!

[Gazzetta]: Μόνη λύση, η επιστροφή Ζαγοράκη!

Ο Μιχάλης Τσόχος σηκώνει τα χέρια ψηλά με όσα ανήκουστα, αδιανόητα και αυτοκαταστροφικά συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ και καταλήγει σε ένα μοναδικό συμπέρασμα…

Αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ στην εποχή Σαββίδη ξεπερνούν και την… φαντασία. Το κοντέρ έχει τερματιστεί. Είναι απίθανο, αδύνατο, να έχει υπάρξει οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα, σε οποιαδήποτε χώρα, σε οποιαδήποτε κατηγορία, σε οποιαδήποτε εποχή, η οποία να συμπεριφέρθηκε με τέτοια επιπολαιότητα, με τέτοια προχειρότητα, με τέτοια διάθεση αυτοκαταστροφής όπως ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Από πού να αρχίσω που λέει και το λαϊκό άσμα… Προσέξτε για παράδειγμα τι έχει συμβεί με τον Τζαβέλλα μέσα σε 2 χρόνια και θα καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να παραθέσει κανένα άλλο επιχείρημα, κάποιος νοήμων και σώφρων, από αυτό του Τζαβέλλα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της αστειότητας του ΠΑΟΚ. 

Ο Τζαβέλλας πριν από δύο χρόνια βρίσκεται στην Β’ ομάδα με εντολή του τότε προπονητή Αγγελου Αναστασιάδη με υπόνοιες για εσκεμμένη μειωμένη απόδοση!!! Κάποιον που τον κατηγορείς για αυτό και μάλιστα τον… τιμωρείς κιόλας, δεν τον στέλνεις στην Β’ ομάδα, αλλά σπίτι του, στο πυρ το εξώτερο… Μετά από μερικούς μήνες και την αλλαγή προπονητή ο Τζαβέλλας επιστρέφει στην πρώτη ομάδα, γίνεται ξανά βασικός και ηγέτης της ομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!