Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μισό δισ. δολάρια σε μάνατζερ στη φετινή μεταγραφική περίοδο!
[Gazzetta]: Μισό δισ. δολάρια σε μάνατζερ στη φετινή μεταγραφική περίοδο!

[Gazzetta]: Μισό δισ. δολάρια σε μάνατζερ στη φετινή μεταγραφική περίοδο!

Το ποσό των 529,3 εκατ. δολαρίων έδωσαν τα ποδοσφαιρικά κλαμπ στους μάνατζερ των παικτών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι παράγοντες των ομάδων συνηθίζουν να λένε ότι οι ποδοσφαιριστές αποκτούν όλο και περισσότερη δύναμη. Αρα και οι μάνατζερ τους. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία του FIFA TMS (Transfer Matching System) για όσα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι. Οπως δείχνουν οι αριθμοί λοιπόν, οι προμήθειες προς μάνατζερ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έφτασαν συνολικά στο ποσό των 529,3 εκατ. δολαρίων, υπάρχει δηλαδή αύξηση σε σχέση με πέρυσι (447,6 εκατ.).

Συνολικά έγιναν 8.746 μεταγραφές, περισσότερες από τις 8.527 του περσινού καλοκαιριού, με το 63% των μεταγραφών να έχουν κοστίσει λιγότερο από ένα εκατ. δολάρια. Η Ευρώπη είναι η ήπειρος που ξόδεψε τα περισσότερα (76%) ενώ από αυτά τα 529,3 εκατ. δολάρια σε προμήθειες στους μάνατζερ, το 64,9% πληρώθηκε από τις ομάδες που αγόραζαν, ενώ το 47% του ποσού προέκυψε από μόλις 50 (από τις συνολικά 8.746) μεταγραφές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!