Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Να μην γίνει ούτε την Κυριακή»
[Gazzetta]: «Να μην γίνει ούτε την Κυριακή»

[Gazzetta]: «Να μην γίνει ούτε την Κυριακή»

Κοινό αίτημα για τη μη πραγματοποίηση του μεταξύ τους αγώνα ούτε την Κυριακή (15/1) κατέθεσε Αγροτικός Αστέρας και Άρης σημειώνοντας ότι το γήπεδο του Ευόσμου είναι ακατάλληλο και εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Οι δύο σύλλογοι έστειλαν μάλιστα επιστολή στη Football League και την καλούν να ορίσει ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα, τονίζοντας ότι είναι αδύνατο να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εντός 24 ωρών.

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αυτοψία αγωνιστικού χώρου  στο ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΙΚΑΚΗΣ» από τον διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ καθώς και τον παρατηρητή αγώνα ΜΠΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κατά την οποία διαπιστώθηκε η πλήρης ακαταλληλότητα του γηπέδου για την πραγματοποίηση του αγώνα τόσο για σήμερα όσο και για αύριο», αναφέρει αρχικά και καταλήγει:

«Αναλυτικότερα, σε αρκετά σημεία υπάρχει πάγος και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, και με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητούμε την έγκριση σας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα για αύριο  ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01/2017».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!