Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ας μιλήσουμε και για τα media στην Ελλάδα…
[Gazzetta]: Ας μιλήσουμε και για τα media στην Ελλάδα…

[Gazzetta]: Ας μιλήσουμε και για τα media στην Ελλάδα…

Ο Μιχάλης Τσόχος συνεχίζει τον “διάλογο”, αυτή τη φορά όχι μόνο με τον “Truth 4”, αλλά και με όλους όσους μετέχουν στον σχολιασμό των τελευταίων ημερών…

Είναι νομίζω προφανές και πασιφανές ότι ο τελευταίος δημοσιογράφος που θέλει να καλύψει το σινάφι του είμαι εγώ. Σχεδόν σε κάθε κείμενο μου των τελευταίων χρόνων που άπτεται σοβαρών θεμάτων και είναι ελληνικού περιεχομένου, ακόμη και αυτά που έχουν πολιτική χροιά, την πέφτω στους δημοσιογράφους και στα media. Και φυσικά το κάνω γιατί έχω πεποίθηση ότι ξεκινώντας από τον τρόπο λειτουργίας των media (ιδιοκτήτες τους) και φτάνοντας στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι συνάδελφοί μου (εξυπακούεται πάντα αναφέρομαι σε μεγάλο μέρος και όχι σε όλους) όλα είναι λάθος.

Τα θεωρώ, μας θεωρώ, αμφότερους, media και δημοσιογράφους ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά και του ποδοσφαίρου μας. Θεωρώ ότι το επίπεδο διαπλοκής στην Ελλάδα είναι τρομακτικό και ανάλογο σε προηγμένα κράτη σήμερα, δύσκολα θα βρούμε. Από την άλλη οφείλω να μας αναγνωρίσω ότι στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία αν είσαι δημοσιογράφος που θέλεις να κάνεις απολύτως σωστά τη δουλειά σου, είναι πολύ δύσκολο. Μπορείς να την κάνεις με αξιοπρέπεια, αλλά με εκπτώσεις και ηθικές και δημοσιογραφικές, αλλιώς δεν θα την κάνεις και αυτό ασφαλώς ισχύει και για μένα σε σχέση με τις εκπτώσεις που έχω χρειαστεί να κάνω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!