Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μια τίμια συναλλαγή
[Gazzetta]: Μια τίμια συναλλαγή

[Gazzetta]: Μια τίμια συναλλαγή

Ο Γιάννης Ντεντόπουλος επιμένει πως σημασία της επιστροφής του Παπαγιάννη δεν κρίνεται από τα προσόντα, την εθνικότητα ή την διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά από το impact του “Big Papa” στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά από δυο άγονα χρόνια στο ΝΒΑ.

Με αυτά και με εκείνα ο Παναθηναϊκός σχεδόν συμπλήρωσε το ρόστερ του για την νέα σεζόν. Του απομένει να βρει ένα “τεσσάρι” το οποίο να μπορεί να παίζει με μέτωπο στο καλάθι και να έχει καλό μακρινό σουτ, ώστε να καλυφθεί ένα από τα κεφάλαια που άφησε κενά με την αποχώρησή του ο Σίνγκλετον και κατ’ επέκταση η βασική ύλη των αναγκών μιας ομάδας, έτοιμης να διεκδικήσει τους στόχους της. Αν δεν θελήσει να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό, αυτός δεν θα πρέπει να κοστίζει πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ακριβώς τέτοιο παίκτη, θα έψαχνε ακόμη κι αν δεν προέκυπτε τόσο αβίαστα ο επαναπατρισμός και η επανένταξη του Γιώργου Παπαγιάννη στο “πράσινο οπλοστάσιο”.

Ήταν προφανές ότι από την στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά από δυο χρόνια άγονης (πρώτης) προσπάθειας να καθιερωθεί στο ΝΒΑ, θα ισοδυναμούσε με αμάρτημα για τον Παναθηναϊκό να μη σπεύσει να τον ξαναφέρει στις τάξεις του. Και λόγω προσόντων (2.18) και λόγω ηλικίας (21 ετών) και λόγω ελληνικότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!