Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μια χαρά ο Ουζουνίδης, αλλά ποιο είναι το σχέδιο του Παναθηναϊκού;
[Gazzetta]: Μια χαρά ο Ουζουνίδης, αλλά ποιο είναι το σχέδιο του Παναθηναϊκού;

[Gazzetta]: Μια χαρά ο Ουζουνίδης, αλλά ποιο είναι το σχέδιο του Παναθηναϊκού;

Ο Βασίλης Σαμπράκος υπογραμμίζει το επαναλαμβανόμενο λάθος του Αλαφούζου, ο οποίος προσλαμβάνει προπονητές χωρίς σχέδιο και συντηρεί έτσι τον κίνδυνο να κάψει ακόμη έναν.

Δεν ήταν αναγκαίο να εντρυφήσεις στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού για να σχηματίσεις την αντίληψη ότι μετά και από αυτό που του συνέβη στην Κρήτη, στο ματς με τον ΟΦΗ, και τον διαφαινόμενο απολύτως πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής στην ομαλότητα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έφερε την κύρια ευθύνη για την διαμορφωθείσα κατάσταση, ο Ιταλός δεν μπορούσε πλέον να “το γυρίσει”, όπως έγινε απολύτως σαφές στη διάρκεια του τελευταίου διμήνου.

Στα μάτια κάποιου που έχει παρακολουθήσει έστω και από μέση απόσταση την πορεία που έχει διαγράψει ως εδώ ο Στραματσόνι στην προπονητική, αυτό που συνέβη δεν προκαλεί έκπληξη. Οπως πάρα πολλές φορές έχω σημειώσει στη διάρκεια του τελευταίου έτους, δηλαδή από τον καιρό που επελέγη από τον Γιάννη Αλαφούζο ο Ιταλός, αυτό ήταν το διαχρονικό κύριο μειονέκτημά του, η αδυναμία του να λειτουργήσει αποτελεσματικά υπό την πίεση της ανάγκης του θετικού αποτελέσματος. Δεν έχει όμως μεγάλο νόημα να γυρίζει κανείς πίσω, διότι ότι ήταν να μάθει από αυτό το πάθημα ο κυβερνήτης του Παναθηναϊκού θεωρητικώς θα το έχει μάθει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!