Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η μεγαλύτερη έκθεση φροντίδας αυτοκινήτου ανοίγει τις πύλες της! (vid)
[Gazzetta]: Η μεγαλύτερη έκθεση φροντίδας αυτοκινήτου ανοίγει τις πύλες της! (vid)

[Gazzetta]: Η μεγαλύτερη έκθεση φροντίδας αυτοκινήτου ανοίγει τις πύλες της! (vid)

Τα πάντα για τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα επαγγελματικά, ακόμη και τα φορτηγά θα μπορεί να βρει κανείς στην πολυαναμενόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας!

Την Παρασκευή 27/9/2019 θα ανοίξουν οι πύλες της πολυαναμενόμενης έκθεσης AUTOTEC EXPO 2019. Η μεγαλύτερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα στο κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων στη χώρα μας θα λάβει χώρα από τις 27 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19:00 από τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον κ. Παύλο Ραβάνη, Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και τον κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο, Πρόεδρο της Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.

Στην έκθεση θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα νέα προϊόντα από τις ακόλουθες κατηγορίες εκθεμάτων: Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Εξοπλισμοί Συνεργείων – Βουλκανιζατέρ – Φανοβαφείων –Ηλεκτρολογείων, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Εργαλεία, Ελαστικά Ζάντες, Βελτιώσεις, Παρμπρίζ, Εξατμίσεις, Χρώματα, Συστήματα Βαφής, Αναλώσιμα, Πλυντήρια, Πλυστικά Μηχανήματα, Χημικά προϊόντα, Καθαριστικά προϊόντα, Εξοπλισμός πλυντηρίων αυτοκινήτου, Αξεσουάρ, Λογισμικά Η/Υ, Προγράμματα διαχείρισης, Τεχνικές εταιρίες, Επαγγελματική ένδυση, Συστήματα Ασφάλειας-Πυροπροστασίας-Πυρόσβεσης, Σύλλογοι, Κλαδικός Τύπος.

Με τη συμμετοχή των μεγαλυτέρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, με περισσότερα από 400 brands κι ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα ημερίδων και σεμιναρίων, αναμένεται να καταστεί και το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των ανταλλακτικών επιβατικών – φορτηγών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!