Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: McLaren: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε κινητήρες Ferrari» 
[Gazzetta]: McLaren: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε κινητήρες Ferrari» 

[Gazzetta]: McLaren: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε κινητήρες Ferrari» 

Η βρετανική ομάδα της Formula 1 λέει ότι δεν ήταν ποτέ στο πλάνο τους να συνεργαστούν με τη Ferrari για κινητήρες, ούτε όμως και να φτιάξουν έναν δικό τους.

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι η McLaren ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Mercedes. Από την επόμενη χρονιά, η Mercedes θα τους προμηθεύει με μονάδες ισχύος και η McLaren ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με αυτό το upgrade, από ότι έχει σήμερα με τους κινητήρες της Renault. Ωστόσο, η ομάδα λέει ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να συνεργαστεί με τη Ferrari.

«Φυσικά οι κινητήρες της Ferrari δείχνουν πάρα πολύ δυνατοί αυτή τη στιγμή όμως ποτέ δεν σκεφτήκαμε να συνεργαστούμε μαζί τους. Θα ήταν εντελώς αντίθετο για την πορεία των αυτοκινήτων δρόμου της McLaren» είπε η ομάδα. Στη συνέχεια, σχολιάστηκε η πιθανότητα να έφτιαχναν μόνοι τους έναν κινητήρα:

«Δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μας. Για να φτιάξεις έναν κινητήρα για τη Formula 1 σήμερα πρέπει να ξοδέψεις πάρα πολλά χρήματα και χρειάζεσαι πολύ μεγάλο μπάτζετ κάθε χρόνο. Επίσης, θα παλεύεις να λύνεις προβλήματα που οι άλλοι ήδη έχουν λύσει και αυτό θα σου κοστίσει πολύ σε χρόνο. Για την ώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια ομάδα όπως η Mercedes».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!