Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα με τα κορυφαία μοντέλα της! (pics)
[Gazzetta]: Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα με τα κορυφαία μοντέλα της! (pics)

[Gazzetta]: Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα με τα κορυφαία μοντέλα της! (pics)

Δείτε αναλυτικά τις τιμές για τα Mazda2, Mazda3, Mazda6, CX-3, CX-5, καθώς και για το εμβληματικό MX-5.

Η Mazda πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της σήμερα στην Αθήνα, ξεκινώντας την συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο «Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» παρουσία στελεχών από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe. Οι Jo Stenuit, Design Director και ο κ. Hajime Seikaku, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής παρουσίασαν τη σύγχρονη σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της ιαπωνικής φίρμας.

Το Mazda2, το νέο Mazda3, το Mazda6, το εμβληματικό MX-5 καθώς και τα SUV μοντέλα, το CX-5 και CX-3, θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα «Kodo: Soul of Motion», τεχνολογίες SkyActiv και την πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ActivSense safety.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe, δήλωσε:

«Φιλοδοξία του brand της Mazda είναι να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθούμε από το ανταγωνισμό, δημιουργώντας μοναδική αξία για τους πελάτες. Το brand μας έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η φιλοδοξία μας είναι να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Προσφέροντας στους πελάτες μας εντυπωσιακά μοντέλα που παρέχουν μια μοναδική ευχαρίστηση οδήγησης, μαζί με after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό».

Με τη σειρά του ο κ Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την Mazda για την εμπιστοσύνη της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!