Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μαρινάκης στους παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού: «Έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει, είναι ντροπή»!
[Gazzetta]: Μαρινάκης στους παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού: «Έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει, είναι ντροπή»!

[Gazzetta]: Μαρινάκης στους παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού: «Έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει, είναι ντροπή»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες της Κ-19 του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρά λόγια για τα αποτελέσματα που έχουν φέρει το τελευταίο διάστημα και την εικόνα τους!

Το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-19, παρουσία του υπεύθυνου της Ακαδημίας και προπονητή τους, Αντώνη Νικοπολίδη, του συνεργάτη του, Τάσου Πάντου, του προπονητή της ομάδας Κ-17 Δημήτρη Μαυρογενίδη και του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, Θόδωρου Ελευθεριάδη. Τα λόγια του Μαρινάκη ήταν πολύ σκληρά και αφορούσαν στους παίκτες και την εικόνα τους (σ.σ. κυρίως την Κ-19 και ίσως λίγο και την Κ-17): «Ήθελα να έρθω να μιλήσω από πέρυσι σε ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα γιατί είχαν συμβεί διάφορα. Και ειδικότερα για να μιλήσω για την απόδοσή σας και το πόσο πολύ έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει. Είναι ντροπή!
Ο κύριος Νικοπολίδης είναι ένα παιδί, που έχει αποδείξει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Και είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως ο κύριος Μαυρογενίδης, ο κύριος Πάντος και ο κύριος Ελευθεριάδης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.
Εγώ σας λέω ένα πράγμα και το λέω εδώ μπροστά σας γιατί δεν το έχω συζητήσει μαζί τους μέχρι τώρα. Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε την σκιά σας εδώ μέσα. Αυτό το έκανα με την επαγγελματική ομάδα πριν από δύο χρόνια.
Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, παιδιά που σέβονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!