Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μαϊάμι ο πρώτος σταθμός για Μάντη-Καγιαλή
[Gazzetta]: Μαϊάμι ο πρώτος σταθμός για Μάντη-Καγιαλή

[Gazzetta]: Μαϊάμι ο πρώτος σταθμός για Μάντη-Καγιαλή

Για το Μαϊάμι των ΗΠΑ αναχώρησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής προκειμένου να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2018.

Πρώτος σταθμός είναι το North American Championship Regatta, ένας αγώνας προετοιμασίας για το ελληνικό δίδυμο. Στόχος των Ελλήνων Ολυμπιονικών είναι να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στον πρώτο αγώνα της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018 World Cup Series Miami) που θα διεξαχθεί λίγες μέρες αργότερα.

Παναγιώτης Μάντης: “Το Μαϊάμι σηματοδοτεί κάθε χρονιά την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, καθώς τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί τον πρώτο ημερολογιακά σημαντικό αγώνα κάθε αγωνιστικής σεζόν. Είναι μια πρώτη ευκαιρία να δούμε το αγωνιστικό μας επίπεδο αλλά και τη βελτίωση που έχουν τα πληρώματα από το εξωτερικό.

Με τον Παύλο δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων φιλοξενήσαμε τους Σουηδούς Παγκόσμιους πρωταθλητές σε ένα δυνατό προπονητικό camp που έδειξε ότι διατηρούμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και σημαντική και σίγουρα ένα δυνατό ξεκίνημα θα μας βοηθήσει.”

Παύλος Καγιαλής: “Το Παγκόσμιο Κύπελλο http://bit.ly/2s6iRjh είναι ουσιαστικά η πιο δύσκολη διοργάνωση στην οποία λαμβάνουμε μέρος κάθε χρονιά. Περιλαμβάνει 4 σταθμούς στους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνοι οι καλύτεροι. Οι βαθμοί που συγκεντρώνει κάθε πλήρωμα από κάθε αγώνα της σειράς μαζί με τους βαθμούς από το Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα διαμορφώνουν την παγκόσμια κατάταξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!