Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Λημνιός και Γιαννούλης «απαντούν» στον Μελιόπουλο
[Gazzetta]: Λημνιός και Γιαννούλης «απαντούν» στον Μελιόπουλο

[Gazzetta]: Λημνιός και Γιαννούλης «απαντούν» στον Μελιόπουλο

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει με αφορμή την εξαιρετική πορεία που έχουν ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Εθνική ομάδα παίκτες όπως οι Γιαννούλης και Λημνιός, αθλητές που ευτυχώς δεν… άκουσαν τον Μελιόπουλο.

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι… Η υπόθεση Μελιόπουλου δεν γίνεται να αναλυθεί στο 100%. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να την φθάσει στα άκρα μια και θα πρέπει να αγγίξει πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και ζητήματα. Γι’ αυτό όσοι τον αποθέωσαν ή τον αποδοκίμασαν χωρίς να ξέρουν όλα τα δεδομένα, έκαναν απλά ένα μεγάλο λάθος.

Σε πολύ γενικές γραμμές λοιπόν, ένας νεαρός που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά, κάποια στιγμή δεν άντεξε και τα παράτησε. Δικαίωμα του αυτό χωρίς αμφισβήτηση. Όπως είναι δικαίωμά του να εκφράζει και άποψη για το οποιοδήποτε θέμα. Και εμείς σε ένα σημείο αυτής της άποψης θα μείνουμε που αφορά τους πολλούς. Όλα τα άλλα (και κυρίως το γεγονός της αποχώρησης) δεν γίνεται και δεν πρέπει να σχολιάζονται με επιπόλαιο τρόπο.

Το κακό λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί με άκομψο τρόπο να επιβάλει την άποψή του. Αυτό αντιλήφθηκα όταν διάβασα την τελευταία παράγραφό του κειμένου του: «…προς τους νέους, τους συνομήλικούς μου ή τους μικρότερους ή και τους πολύ μικρούς, να παρατήσουν το ποδόσφαιρο και όλους αυτούς τους, απλά, ηλίθιους και να πάρουν στα σοβαρά την καλλιέργεια, τα γράμματα, την μόρφωση, το πνεύμα, την επιστήμη, την τέχνη, την μουσική, την ποίηση, τον εγκέφαλο, και γενικά το πάνω κεφάλι και ό,τι έχει να κάνει με αυτό και μόνον και να αφήσουν τις φλυαρίες».

Σοκαριστικό όλο αυτό, αν μη τι άλλο…

Δεν είναι όμως έτσι… Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στη ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!