Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κουρέτας: «Οφρυδόπουλος, Κυριακίδης respect»
[Gazzetta]: Κουρέτας: «Οφρυδόπουλος, Κυριακίδης respect»

[Gazzetta]: Κουρέτας: «Οφρυδόπουλος, Κυριακίδης respect»

Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας αναφέρθηκε στη δουλειά των δυο στην Παναχαϊκή.

Για την δουλειά του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του Ηλία Κυριακίδη αρθρογράφησε ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας αναφέρθηκε στη δουλειά των δυο στην Παναχαϊκή.

«Τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον Ηλία Κυριακίδη δεν τους γνώριζα προσωπικά. Τους παρακολουθούσα από τότε που ανέλαβαν την τεχνικη ηγεσία της Παναχαικής. Πρώτα ο Οφρυδόπουλος , μετα από λίγο καιρό ο Κυριακίδης. Τους τηλεφώνησα στα τέλη του 2018 και τους ειπα ποιος είμαι, και τους προσκάλεσα να φάμε μαζί όταν θα κατέβαινα στην Πάτρα. Το δέχθηκαν με χαρά. Ετσι λοιπόν αρχές του χρόνου του 2019, έγινε η συνάντηση. Συζητήσαμε πολλά. Πολλά κοινά ανάμεσα στη δική τους δουλειά και τη δική μου, που είναι η έρευνα.

Στην έρευνα για να πετύχεις πρέπει να χτίσεις ομάδα. Η έρευνα είναι ομαδική δουλειά και θέλει πολύ χρόνο για να δεις αποτελέσματα. Οπως και στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να εμπνεύσεις τους νέους ερευνητές , όπως και στο ποδόσφαιρο τους νέους παίκτες. Χτίζουμε πάνω σε νέα παιδιά. Που δεν έχουν εμπειρίες. Τους μυούμε τι σημαίνει ομαδική δουλειά. Τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό ( όπως στην έρευνα έτσι και στο ποδόσφαιρο). Τους εξηγούμε με παραδείγματα ότι οι ερευνητικές (και ποδοσφαιρικές) εμπειρίες μπορεί να τους φτάσουν ψηλά στην καριέρα τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!