Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κωστούλας: «Οι επιλογές κρίνονται συνολικά και όχι βιαστικά»
[Gazzetta]: Κωστούλας: «Οι επιλογές κρίνονται συνολικά και όχι βιαστικά»

[Gazzetta]: Κωστούλας: «Οι επιλογές κρίνονται συνολικά και όχι βιαστικά»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού έστειλε «μήνυμα» ενότητας για την επόμενη ημέρα και τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να θέλει την ομάδα χαμηλά

Η ηρεμία είναι το ζητούμενο στον Παναιτωλικό και από χθες τα «καναρίνια» τονίζουν πως συνεχίζουν ενωμένα και με πίστη πως θα ανατρέψουν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο Φώτης Κωστούλας που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα μίλησε στο Agriniowebradio.gr και έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική της ομάδας στο κομμάτι των εισιτηρίων. Τα κυριότερα σημεία των όσων είπε, είναι τα εξής:
*Για το γεγονός πως ο Παναιτωλικός θέλει να γίνονται αγώνες παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων: «Είναι και δικοί μας άνθρωποι, είναι αυτοί που βλέπουμε τους αγώνες μαζί τους στο καφενείο. Δεν πρέπει κανείς να βλέπει ως ξένο και ως εχθρό τον φίλαθλο άλλη ομάδας. Δεν είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με κανέναν».
*Για τα όσα του καταλογίζουν πως ο Παναιτωλικός κάνει πολιτικές παρεμβάσεις: «Ο Παναιτωλικός δεν έχει κάνει πολιτικές παρεμβάσεις και δεν έχει προτιμήσεις. Αντίθετα κάνει δράσεις για όλη την πόλη». Παράλληλα τόνισε πως εκείνος όμως διατηρεί το δικαίωμα να έχει πολιτική θέση και άποψη και δεν μπορεί να μην αναφέρει όταν μια κυβέρνηση έχει αποδεδειγμένα βοηθήσει σε κάτι την ομάδα.
*Για το γεγονός πως ορισμένοι αναφέρουν πως οι φίλοι του Παναιτωλικού έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα: «Τα εισιτήρια του Παναιτωλικού είναι περισσότερα από άλλων ιστορικών ομάδων από μεγαλύτερες πόλεις, παρά ταύτα δεν υπήρξαν ποτέ σοβαρές προτάσεις για την αύξηση της προσέλευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!