Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κώστας Παπανικολάου: Επέστρεψε για να μείνει!
[Gazzetta]: Κώστας Παπανικολάου: Επέστρεψε για να μείνει!

[Gazzetta]: Κώστας Παπανικολάου: Επέστρεψε για να μείνει!

Ο Κώστας Παπανικολάου πίστεψε, ανδρώθηκε, έγραψε ιστορία, έφυγε, επέστρεψε και πλέον μένει «δεμένος» με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια θέλοντας να κάνει τον ερυθρόλευκο μύθο του ακόμα μεγαλύτερο. To gazzetta αναλύει θυμίζει την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια.

«Όλα καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους Προέδρους χρόνια τώρα, υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Δόξα τω Θεώ υπήρξε μια πολύ καλή συζήτηση, συμφωνήσαμε τρία χρόνια. Είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές πιστεύω. Θέλω να πιστεύω… τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Συνεχίζουμε την δουλειά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους τους.»

Ήταν πέντε λεπτά μετά τις δύο και μισή το μεσημέρι όταν ο Παπανικολάου βγήκε από τα γραφεία της «Arcadia», μαζί με τους Προέδρους του Ολυμπιακού και τα χαμόγελα περίσσευαν. Ακόμα μια κουβέντα για ανανέωση είχε πάει πολύ καλά και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Παπ… τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι “κάτοικος” Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του “ερυθρόλευκα”».

Ακόμα μια ανακοίνωση που έκανε όλους τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να χαμογελάσουν, αφού ακόμα ένα δικό τους παιδί θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Έναν αθλητή που ανδρώθηκε στα ερυθρόλευκα, έγραψε ιστορία που άλλοι παίκτες δεν έχουν τολμήσει να ονειρευτούν, έφυγε για να ζήσει το ταξίδι του και επέστρεψε για να στεριώσει εδώ και να συνεχίσει να βοηθάει ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του, όπως και ο ίδιος δήλωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!