Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Και η κόντρα στον Ηρακλή συνεχίζεται…
[Gazzetta]: Και η κόντρα στον Ηρακλή συνεχίζεται…

[Gazzetta]: Και η κόντρα στον Ηρακλή συνεχίζεται…

Συνεχόμενες ανακοινώσεις από Τομ Παπαδόπουλο και ΔΣ του Ιδρυτικού Σωματείου του Ηρακλή. Με την μία πλευρά να επιτίθεται στην άλλη.

Αρχικά ο Τομ Παπαδόπουλος με ακόμα μία ανακοίνωσή του επιτέθηκε σε ανθρώπους του Ιδρυτικού Σωματείου του Ηρακλή που με την σειρά του ξεκαθάρισε πως αποσύρει την στήριξη στον Παπαδόπουλο. Αρχικά η τοποθέτηση του Παπαδόπουλου είχε ως εξής: «Φυσικά και αποτελεί ύψιστο τίτλο τιμής αλλά και ευλογία να είναι κάποιος ο προεδρεύων της προσωρινής διοίκησης του ιστορικού Ηρακλή μας,διορισμένης από το πρωτοδικείο.

Απλώς ήθελα με τις προηγούμενες δηλώσεις μου να επισημάνω τις περιορισμένες αρμοδιότητες και εκτελεστικές δυνατότητες που παρεχει ο συγκεκριμένος τίτλος.

Από τον τίτλο αυτό απορρέουν όμως και υποχρεώσεις που η βασικότερη εξ’αυτών τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η εξεύρεση λύσης βιώσιμης που θα στηρίζεται σε αγνά και πραγματικά κριτήρια και όχι στην φαύλα και διαστρεβλωμένη θέληση ορισμένων συνεργατών που θα έπρεπε να απομακρυνθούν πάραυτα από την ευρύτερη αυλή των συμβουλίων του Ιδρυτικού και του Γυμναστικού.

Συνεργάτες που έκαναν αλλά και συνεχίζουν να κάνουν κακό στον Ηρακλή. Με την απομάκρυνση τους θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα για την ομάδα μας και το όραμα για εύρεση επενδυτή η και επενδυτών θα γίνει πραγματικότητα

Δυστυχώς οι ίδιοι αυτοί οι συνεργάτες αποτελούν την τροχοπέδη και το μαύρο παράδειγμα για μελλοντικούς επενδυτές καθώς και για μια ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!