Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ΚΟΕ τίμησε τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου
[Gazzetta]: Η ΚΟΕ τίμησε τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου

[Gazzetta]: Η ΚΟΕ τίμησε τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕ τίμησαν τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου. Αντίθεση του Διαθεσόπουλου για τον αθλητικό νόμο.

Χωρίς… εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20.3) σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας η ετήσια ΓΣ της ΚΟΕ. Στην ΓΣ εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του έτους 2018 ενώ με πρωτοβουλία του προέδρου της Δημήτρη Διαθεσόπουλου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, αφού πρώτα εξήρε το έργο του στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με φόντο την ομόφωνη έγκριση του απολογισμού, δήλωσε: «Λειτουργούμε κάτω από διαφάνεια και καθαρότητα, ενώ παράλληλα επενδύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματα. Η ομόφωνη έγκριση του απολογισμού είναι ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται, καθώς και του τρόπου που λειτουργούμε».

Αναφερόμενος στις διατάξεις του νέου νόμου ο πρόεδρος της ΚΟΕ έκανε το κάτωθι σχόλιο: «Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι υπάρχουν ανεπίτρεπτες, αντισυνταγματικές και φωτογραφικές διατάξεις που αφορούν επιλεκτικά τον αθλητισμό. Γιατί όλα αυτά για τους ανθρώπους του αθλητισμού που σημειωτέον είναι άμισθοι, εκλέγονται και δεν διορίζονται;».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!