Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Κένι στη θερμοκοιτίδα και ο Κεμ στο θερμοκήπιο!
[Gazzetta]: Ο Κένι στη θερμοκοιτίδα και ο Κεμ στο θερμοκήπιο!

[Gazzetta]: Ο Κένι στη θερμοκοιτίδα και ο Κεμ στο θερμοκήπιο!

Ο Μπιρτς αποδεικνύεται λαβράκι, ο Γκέιμπριελ βαδίζει στα χνάρια του… Πετγουέι και ο Βασίλης Σκουντής γράφει για το θερμοκήπιο του Ολυμπιακού και τη θερμοκοιτίδα του Παναθηναϊκού!

Εχουν το χάζι τους οι κατ’ εξοχήν αντίθετοι, αλλά ενίοτε και παράλληλοι βίοι των αιωνίων αντιπάλων. Έχουν το χάζι τους διότι ενώ (ως τέτοιοι) ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός οφείλουν να κινούνται σε παράλληλα σύμπαντα, εντούτοις οι δρόμοι τους τέμνονται και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση τέμνονται και οι καημοί τους!

Για την ακρίβεια οι καημοί τους μέσα στη ρακέτα, όπου συμβαίνει το εξής αξιοπρόσεκτο και αξιοπερίεργο γεγονός: ο μεν Ολυμπιακός βάζει τον Μπιρτς σε θερμοκήπιο, ο δε Παναθηναϊκός τον Γκέιμπριελ σε θερμοκοιτίδα και θα εξηγήσω το πώς και το γιατί συμβαίνουν αυτά…

Πρώτα απ’ όλα και επειδή έχω και εγώ τις υποχονδρίες μου σε ό,τι αφορά στη σωστή εκφορά των ονομάτων των ξένων παικτών, το ζήτημα στην υπόθεση του Κεμ λύθηκε από νωρίς, αλλά σε εκείνη του Κένι άργησε τρία χρόνια!

Επειδή κάποιοι άρχισαν να τον λένε και να τον γράφουν Μπερτς (και αυτή η εκδοχή έστεκε), ο ίδιος ο Καναδός ρωτήθηκε προτού αρχίσει η σεζόν και απάντησε ότι λέγεται Μπιρτς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!