Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κάτω η μπάλα στην Ελλάδα των κορμοράνων, 2019 edition…
[Gazzetta]: Κάτω η μπάλα στην Ελλάδα των κορμοράνων, 2019 edition…

[Gazzetta]: Κάτω η μπάλα στην Ελλάδα των κορμοράνων, 2019 edition…

Ο Νίκος Αθανασίου υπενθυμίζει τι συνέβη προ διετίας με το περίφημο πρότζεκτ στο Γουδί και γράφει για το θέμα με τον Βοτανικό και την υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στο τριφύλλι.

Την άνοιξη του 2017, η κυβέρνηση παρουσιάζει ένα σχέδιο για την ανάπλαση της Αθήνας, στο οποίο είχε ξεχωριστή θέση η κατασκευή γηπέδου για τον Παναθηναϊκό στο Γουδί. Σε μία εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, καλή ώρα όπως τώρα μετά την συντριβή στις Ευρωεκλογές. Τότε σε τούτη την γωνιά κόντρα στο ρεύμα και στους πάσης φύσεως εμπόρους ελπίδας που πούλησαν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, γράφαμε το αυτονόητο.

Στην Ελλάδα των μνημονίων και των κορμοράνων η μπάλα δεν πρέπει να σηκώνεται ποτέ ούτε εκατοστό από το έδαφος. Η δυσπιστία στην όλη υπόθεση εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή. Δεν ήταν, δα, και κανένα ανδραγάθημα. Στην Ελλάδα ζούμε, ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα. Ειδικά όταν ως σύλλογος είσαι ανύπαρκτος σε όλα τα επίπεδα.

Θυμάμαι, τότε, να με ρωτούν παράγοντες που είχαν άμεση σχέση με την υπόθεση ᾽᾽γιατί παίζετε στο Gazzetta τόσο χαμηλά το θέμα᾽᾽;

Το επόμενο διάστημα ακολούθησαν διάφορα… αποκλειστικά, τα οποία είχαν ως κοινό παρανομαστή την σιγουριά για υλοποίηση του πρότζεκτ. Μία σιγουριά που εξέφραζαν και οι άνθρωποι της κυβέρνησης ενώ ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε αναφερθεί με αισιοδοξία επί του θέματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!