Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κατάθεση ψυχής Ντουντού στο Gazzetta.gr για Σαπεκοένσε!
[Gazzetta]: Κατάθεση ψυχής Ντουντού στο Gazzetta.gr για Σαπεκοένσε!

[Gazzetta]: Κατάθεση ψυχής Ντουντού στο Gazzetta.gr για Σαπεκοένσε!

Ο Ντουντού βίωσε με τον δικό του τρόπο την τραγωδία και τον θρήνο για την Σαπεκοένσε και μιλάει στο Gazzetta.gr για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε στους Βραζιλιάνους.

Ο έμπειρος άσος από την χώρα του καφέ μπορεί να μην έχει θητεύσει στην Σαπεκοένσε, ωστόσο ως Βραζιλιάνος και άνθρωπος του ποδοσφαίρου είναι ακόμα σοκαρισμένος απ’ όλα όσα συνέβησαν. Η τραγωδία της Σαπεκοένσε δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ανεπηρέαστο. Ο Ντουντού Σεαρένσε μιλώντας στο Gazzetta.gr μεταφέρει τόσο τα συναισθήματά του όσο και τον θρήνο της πατρίδας του, που ακόμα προσπαθεί να αντιληφθεί το τι συνέβη και το μέγεθος του πόνου και της τραγωδίας.

Ο ίδιος όπως πολλοί ακόμα Βραζιλιάνοι παίκτες βίωσε την οδύνη και την θλίψη για τον χαμό τόσων παικτών. Μίας ομάδας που… ξεκληρίστηκε. «Φίλε μου υπάρχουν τόσα που θέλω να πω αυτήν την στιγμή αλλά… πνίγομαι. Καταλαβαίνεις; Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι. Είναι μία τεράστια τραγωδία. Ένα σοκ. Ένας μεγάλος θρήνος για μία χώρα όπως η Βραζιλία. Μία από τις πιο μεγάλες τραγωδίες που έχουμε βιώσει. Ο πόνος και η θλίψη είναι σε πολύ έντονο βαθμό. Η Βραζιλία ‘κλαίει’ και πενθεί», μας μετέφερε αρχικά ο Ντουντού, που – όπως και πολλοί άλλοι – από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να μάθει το τι ακριβώς συνέβη και άρχισε τα τηλέφωνα σε γνωστούς, φίλους και παίκτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!