Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κατανοώ, αλλά δεν συμφωνώ…
[Gazzetta]: Κατανοώ, αλλά δεν συμφωνώ…

[Gazzetta]: Κατανοώ, αλλά δεν συμφωνώ…

Ο Μιχάλης Τσόχος αντιλαμβάνεται την ανάγκη του Νίκου Νταμπίζα και του Παναθηναϊκού να μιλήσουν, αλλά την αισθάνεται και ως ένα θρίαμβο των ηλιθίων του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Στην Ελλάδα υπάρχει μία γενική αντίληψη, η οποία κυρίως έχει δημιουργηθεί από τα media, από εκείνα τα media που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν για να σε ψήσουν ότι τα πάντα είναι στημένα, όταν δεν παίρνει το πρωτάθλημα ο δικός τους ιδιοκτήτης, ότι το να στήσεις ένα πρωτάθλημα, να στήσεις έναν αγώνα, να φέρεις ένα “άσο ημίχρονο, διπλό τελικό” είναι πανεύκολο.

Βεβαίως τα media αυτά και οι δημοσιογράφοι αυτοί, είναι πλέον οι περισσότεροι.

Ο κόσμος λοιπόν πιστεύει, πραγματικά το πιστεύει, ότι είναι πανεύκολο να φωνάξει ο Νταμπίζας και ο Δώνης τέσσερα, πέντε ή και όλα τα νέα παιδιά της ομάδας του Παναθηναϊκού που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους και να τους πουν “θα κάτσετε να χάσετε από τον ΟΦΗ γιατί του έχουμε υποχρέωση, ή γιατί τα πήραμε…”. Και δεν θα κάνουν και δεύτερη σκέψη για το ποιός είναι ο Νταμπίζας ή ο Δώνης κι αν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα. Και δεν θα κάνουν και δεύτερη σκέψη, ότι πώς γίνεται και δεν υπάρχει ένα παιδί απ’ όλα αυτά που το άκουσαν και δεν αντέδρασε και δεν είπε “εγώ δεν το δέχομαι” και δεν το φώναξε και δεν το αποκάλυψε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!