Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Καμπάνια του Π.Σ.Α.Π. για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ (vid)
[Gazzetta]: Καμπάνια του Π.Σ.Α.Π. για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ (vid)

[Gazzetta]: Καμπάνια του Π.Σ.Α.Π. για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ (vid)

Οι ποδοσφαιριστές μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου έθεσαν σε δημοπρασία φανέλες με τις υπογραφές τους, ώστε να ενισχύσουν το μικρό αγόρι που σύντομα θα μεταβεί στις Η.Π.Α.

Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ βρίσκονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν μία αξιέπαινη καμπάνια για την ενίσχυσή του. Μέσω του Π.Σ.Α.Π. τέθηκαν σε δημοπρασία οι φανέλες των ομάδων της Super League 1 και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένειά του. Σε μία κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων και δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει το «όχημα» για κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα μεταβεί σύντομα στις Η.Π.Α. για να ξεκινήσει το σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Μπροστά του υπάρχει ένα δύσβατο μονοπάτι και μας χρειάζεται.

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Π. και όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας, ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο.

Μέσω της ιστοσελίδας www.charityidols.com δημοπρατούνται φανέλες των ομάδων της κατηγορίας με τις υπογραφές μας και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού μας φίλου.

Οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση θα τον συντροφεύουν στο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει και τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει κοντά μας. Το χαμόγελό του αποτελεί έμπνευση για όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!