Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Καλογερόπουλος: «Πρώτα Super League 1 και στη συνέχεια Ευρώπη με τα δικά μας παιδιά»
[Gazzetta]: Καλογερόπουλος: «Πρώτα Super League 1 και στη συνέχεια Ευρώπη με τα δικά μας παιδιά»

[Gazzetta]: Καλογερόπουλος: «Πρώτα Super League 1 και στη συνέχεια Ευρώπη με τα δικά μας παιδιά»

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, με επιστολή του έθεσε τους στόχους της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι της Παναχαϊκής,

με αφορμή την εκ μέρους μου απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ιστορικότατης ομάδος της Παναχαϊκής, θα ήθελα να σας δώσω κάποιες βασικές πληροφορίες για το άτομο μου, αντιλαμβανόμενος τις δικαιολογημένες ανησυχίες σας για τις προθέσεις μου, αφού έχετε βιώσει πολλά αρνητικά και ελάχιστα θετικά την τελευταία 15ετία με την αγαπημένη σας ομάδα.

Είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις από κοντά με όλους όσους αγαπούν την Παναχαϊκή, αλλά με δεδομένη την έλλειψη επακριβούς χρήσης της Ελληνικής γλώσσας εκ μέρους μου και προς αποφυγή παρερμηνείας κάποιας δήλωσης μου, επέλεξα κατ αρχήν να με γνωρίσετε με την παρούσα επιστολή μου.

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Γαστούνη Ηλείας. Είμαι 35 χρονών και μερικούς μήνες πριν αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να εγκατασταθούμε στην Ελλάδα. Στην Σουηδία δραστηριοποιούμαι στον κατασκευαστικό τομέα, ενώ εδώ και πολλά χρόνια τόσο η οικογένειά μου, όσο και εγώ ο ίδιος προσωπικά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της εστίασης.

Η επαφή μου με ποδοσφαιρικές ομάδες, ως παράγοντας, ξεκίνησε ήδη από τη Σουηδία. Όταν εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας σαν όραμα να μεταφέρω το Σουηδικό οργανωτικό και λειτουργικό πρότυπο στην ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζοντας τις παθογένειες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!