Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Καλύπτει με 20 εκατομμύρια την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Αλαφούζος!»
[Gazzetta]: «Καλύπτει με 20 εκατομμύρια την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Αλαφούζος!»

[Gazzetta]: «Καλύπτει με 20 εκατομμύρια την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Αλαφούζος!»

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου, αναφέρεται πως ο mr. ΣΚΑΪ θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει με 20 εκατομμύρια και τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον Πιεμπονγκσάντ!

Η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αναμενόταν να προχωρήσει στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής όδευε προς αναβολή, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν τα έχουν ακόμα βρει για την παραχώρηση της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» όμως με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση δίνει νέα διάσταση στο θέμα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε με κάθε επισημότητα στην έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Ταϊλανδό και τόνισε ότι στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας, θα καλύψει με το ποσό των 20 εκατομμυρίων την αυριανή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα, ούτως ώστε η μεταβίβαση της ΠΑΕ να ολοκληρωθεί πριν την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, αυτά τα 20 εκατομμύρια αφορούν το κομμάτι των χρεών που είχε δηλώσει ότι θα καλύψει ο Αλαφούζος από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια ωστόσο είχε συμφωνηθεί ότι για την ΑΜΚ, το ποσό των 20 εκατομμυρίων θα το έβαζε ο Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έπαιρνε και τις μετοχές και ο mr. ΣΚΑΪ σταδιακά θα κάλυπτε το δικό του ποσό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!