Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Καλή εβδομάδα-καλή εμφάνιση-καλό αποτέλεσμα
[Gazzetta]: Καλή εβδομάδα-καλή εμφάνιση-καλό αποτέλεσμα

[Gazzetta]: Καλή εβδομάδα-καλή εμφάνιση-καλό αποτέλεσμα

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, πράγματα και καταστάσεις που μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο σημερινό ντέρμπι. Σχόλια υπάρχουν για δίκες, «μπούλινγκ», άλλα παιχνίδια και μπάσκετ…

«Όλα όσα κάνεις μέσα στην εβδομάδα, ο τρόπος που δουλεύεις, η σοβαρότητα που δείχνεις, η συγκέντρωσή σου, όλα μα όλα βγαίνουν την Κυριακή στο γήπεδο…». Έτσι λέει μία παλιά ποδοσφαιρική ρήση.

Αυτή η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε αμέσως μετά το 2-2 απέναντι στον Άρη, που φυσικά ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Παρολ’ αυτά, μία μεγάλη ομάδα μπορεί και πρέπει να εκμεταλλεύεται ακόμη και τέτοιες καταστάσεις, ώστε να επωφελείται από αυτές. Αυτό προσπάθησε και ο ΠΑΟΚ.

Μέσα στην εβδομάδα γράψαμε δύο κείμενα (εδώ Μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ και οι δηλώσεις του Κρέσπο και εδώ http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1398685/megali-eykai… ) για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί αυτό το διάστημα, αλλά και δύο συγκεκριμένα γεγονότα που το σημάδεψαν. Μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ και οι δηλώσεις του Κρέσπο Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, αλλά κυρίως για όσα ακολούθησαν και σχετίζ…

Το πρώτο είχε να κάνει με τις δηλώσεις Κρέσπο για τη φιλοσοφία της ομάδας. Ο Ισπανός άνοιξε θέμα εκτός αποδυτηρίων και ήταν φυσικό επακόλουθο να ακολουθήσει συζήτηση μέσα σε αυτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!