Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Ήταν, είναι και αν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»
[Gazzetta]: «Ήταν, είναι και αν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

[Gazzetta]: «Ήταν, είναι και αν θέλει θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Το… μπαλάκι στον Μάρκους Μπεργκ πετάει ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας θέλει να συνεχίσει μαζί του, όμως αν ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, δεν θα σταθεί εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά…

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μάρκους Μπεργκ πήρε ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για την πώλησή του, ενώ παράλληλα τονίζει οτι επιθυμεί ο Σουηδός επιθετικός να παραμείνει στην ομάδα και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Αν ο ίδιος όμως θέλει να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες, οι «πράσινοι» επισημαίνουν οτι δεν θα σταθούν εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!