Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η ιστορία της Nissan μέσα από μία νέα έκθεση στην Ιαπωνία (vid)
[Gazzetta]: Η ιστορία της Nissan μέσα από μία νέα έκθεση στην Ιαπωνία (vid)

[Gazzetta]: Η ιστορία της Nissan μέσα από μία νέα έκθεση στην Ιαπωνία (vid)

19 ιστορικά μοντέλα της Nissan παρουσιάζονται στην έκθεση Heritage Zone, η οποία εγκαινιάστηκε στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας και θα φιλοξενεί εμβληματικά αυτοκίνητα της μάρκας.

Ενας νέος χώρος, που φιλοξενεί συλλεκτικά μοντέλα, όπως τα Skyline Sport, Silvia και Datsun 12 Roadster, αποτελεί ένα ξεχωριστό «πέρασμα» από την πλούσια ιστορία της Nissan στο μέλλον. Η ιαπωνική εταιρεία άνοιξε πρόσφατα ένα νέο εκθεσιακό χώρο για το κοινό στην έδρα της, στη Γιοκοχάμα, όπου θα παρουσιάζει επιλεγμένα μοντέλα από την εκτενή συλλογή των κλασικών αυτοκινήτων της μάρκας.

Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης, θα φιλοξενηθούν εκεί 19 ιστορικά μοντέλα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη έκθεση ονομάζεται Heritage Zone και θα βοηθήσει τη Nissan να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την πλούσια ιστορία της, καθώς και τον συνεχή πελατοκεντρικό προσανατολισμό της. Τα εγκαίνια της έκθεσης συμπίπτουν με τη δέκατη επέτειο μετακίνησης της έδρας της Nissan από το Τόκιο στη Γιοκοχάμα, το 2009. Από τότε, πάνω από 13 εκατ. άνθρωποι επισκέφθηκαν τη Γκαλερί στο Παγκόσμιο Στρατηγείο της Nissan, για να θαυμάσουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας και το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

Αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της Γκαλερί, η νέα Heritage Zone θα αποτελέσει ένα χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μία πλούσια θεματολογία. Δείτε και το σχετικό βίντεο με τα συναρπαστικά κλασικά μοντέλα της συγκεκριμένης έκθεσης!

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!