Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
8 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ισορροπία που λείπει από την επίθεση του Ολυμπιακού
[Gazzetta]: Η ισορροπία που λείπει από την επίθεση του Ολυμπιακού

[Gazzetta]: Η ισορροπία που λείπει από την επίθεση του Ολυμπιακού

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta το πρόβλημα ισορροπίας που υπάρχει στην επίθεση του Ολυμπιακού και δη στα άκρα του.

Γίνεται πολύς λόγος για το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, αλλά εγώ θα ήθελα σήμερα να σταθώ σε μία «λεπτομέρεια» που νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία που πρέπει να έχει η γραμμή κρούσης.

Δείτε όλους τους ακραίους κυνηγούς του Ολυμπιακού: Λάζαρος δεξιοπόδαρος, Ποντένσε δεξιοπόδαρος, Ναουέλ δεξιοπόδαρος, Πάρντο δεξιοπόδαρος, Βρουσάϊ δεξιοπόδαρος…Από τους έξι εξτρέμ που έχει η ομάδα οι πέντε είναι δεξιοπόδαροι κι αριστεροπόδαρος μόνο ο Φετφατζίδης, που ήρθε το καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια απουσίας από την Ευρώπη με την μεταγραφή του στην Αραβία, στην Αλ Αχλί.

Ένα παιδί που αδικεί τον εαυτό του, αλλά αδικεί και την επιλογή της ομάδας του να τον φέρει πίσω, καθώς ούτε φρόντισε να κάνει την καλύτερη προετοιμασία το καλοκαίρι, ούτε δείχνει μέσα στα παιχνίδια την αποφασιστικότητα και τη συγκέντρωση που χρειάζεται, με συνέπεια την εικόνα που βλέπουμε αυτό το τετράμηνο.

Μία επιθετική γραμμή, όμως, έχει ανάγκη από όσο το δυνατό μεγαλύτερη ισορροπία. Και την ισορροπία την δίνει ένας αριστεροπόδαρος, που θα παίζει κι από τα αριστερά κι από τα δεξιά (με «ανάποδο» πόδι)-ο Φετφατζίδης έχει και το χούϊ να μην μπορεί να παίζει από τα αριστερά (!), αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!