Κυριακή, 28 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Υπόθεση Ολυμπιακού… part 2!
[Gazzetta]: Υπόθεση Ολυμπιακού… part 2!

[Gazzetta]: Υπόθεση Ολυμπιακού… part 2!

Δεύτερη ημέρα όπου η Πειθαρχική της ΕΠΟ θα καταπιαστεί με την υπόθεση του Ολυμπιακού μετά την αναβολή της Πέμπτης. Έναρξη της διαδικασίας στις 14.00 με ενημέρωση στο Gazzetta.gr.

Μετά την αναβολή που υπήρξε χθες  και τα όσα συζητήθηκαν  σήμερα θα φανεί το εάν η Πειθαρχική θα μπορέσει να προχωρήσει επί τις διαδικασίας με την απολογία των ανθρώπων του Ολυμπιακού και το εάν τελικώς θα γίνει αποδεκτό να τεθεί επί της διαδικασίας και να συζητηθεί το αίτημα του ΠΑΟΚ για πρόθεση παρέμβαση. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει ζητήσει και πρόσθετες καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων με τον αγώνα και ακόμα και ανθρώπων της ΑΕΚ, όπως επίσης και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στο Καραϊσκάκη (σ.σ. κάτι που θέλει απόφαση της Εισαγγελείας Πειραιά), πράγματα που από χρονικής πλευράς δεν είναι τόσο βέβαιο πως μπορούν να γίνουν πράξη. Με άλλα λόγια τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και νέα αναβολή ή και επίσπευση των διαδικασιών με αποφάσεις.

Θυμίζουμε την… ατζέντα βάσει της οποίας θα κινηθεί η Πειθαρχική της ΕΠΟ από τις 14.00 και μετά και θα πάρει και τις όποιες αποφάσεις της.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 21-04-2017 ΩΡΑ:14.00

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΦΕΡΕΣΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΜΕΛΗ: ΧΑΤΖΙΚΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΘΑΛΕΙΑ
 
1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!