Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Υπόθεση Φουάση: Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό και παρέστη η ΕΠΟ
[Gazzetta]: Υπόθεση Φουάση: Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό και παρέστη η ΕΠΟ

[Gazzetta]: Υπόθεση Φουάση: Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό και παρέστη η ΕΠΟ

Εκδικάστηκε την Δευτέρα η προσφυγή του Αίαντα Σύρου για τα τροφεία στην υπόθεση Φουάση που αξιώνει από τον Ολυμπιακό. Παρέστη στο Διαιτητικό εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Για το απόγευμα της Δευτέρας είχαν οριστεί στο Διαιτητικό οι υποθέσεις του Αίαντα Σύρου κατά του Ολυμπιακού για τα τροφεία στην περίπτωση του Αντώνη Φουάση και του Δωριέα Ρόδου κατά του Πανιωνίου. Ο Ολυμπιακός λοιπόν είχε ζητήσει από την ΕΠΟ να παρέμβει υπέρ του στο Διαιτητικό.
Και αυτό διότι θεωρεί ότι δεν εξέδωσε σωστά το δελτίο του συγκεκριμένου παίκτη, που σημειωτέον έχει φύγει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και πως όφειλε να ενημερώσει τους Πειραιώτες για το όποιο ποσό έπρεπε να δώσουν. Σε αντίθετη περίπτωση εάν αποφασιστεί ο Ολυμπιακός να δώσει τα τροφεία τότε αυτήν την οικονομική επιβάρυνση να την υποστεί η ΕΠΟ από τον λανθασμένο τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα του δελτίου του παίκτη. Ο Αίαντας ζητάει 17.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό με το νομικό επιτελείο να τονίζει πως μία τέτοια αξίωση δεν έχει βάση. Η ΕΠΟ είχε εκπροσώπηση στην διαδικασία και έδειξε να συντάσσεται με τις ομάδες (σ.σ. καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλα τέτοια… μέτωπα με συλλόγους της Super League). Η απόφαση αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!