Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η υπέρβαση δε σημαίνει… καταστρατήγηση των «κανόνων»
[Gazzetta]: Η υπέρβαση δε σημαίνει… καταστρατήγηση των «κανόνων»

[Gazzetta]: Η υπέρβαση δε σημαίνει… καταστρατήγηση των «κανόνων»

Το περιεχόμενο της πρότασης του Άρη στον Μπράουν Ιντέγε δεν καταρρίπτει τους οικονομικούς κανόνες και κυρίως τις ισορροπίες, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο σε ότι αφορά την απάντησή του.

Ο Άρης απέδειξε εμπράκτως την πρόθεσή του για υπέρβαση. Ακόμη περισσότερο, επιβεβαίωσε ότι θέλει να… ταράξει τα νερά και να ενισχύσει το όραμα που ήδη καλλιεργείται και αναπτύσσεται σε γοργούς ρυθμούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση, Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να διαχειριστούν face to face την όποια προοπτική συνεργασίας με τον Μπράουν Ιντέγε, να εξηγήσουν (κοιτώντας στα μάτια τον ατζέντη του παίκτη) το αγωνιστικό πλάνο τους και γενικώς να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους περί των αγωνιστικών κερδών που θα έχει ο 31χρονος επιθετικός μέσα από πιθανή συνεργασία με τους «κίτρινους» κι έπειτα από μια άγονη (γι’ αυτόν) περίοδο.

Η αντιπροσωπεία του Άρη ταξίδεψε στο Λονδίνο γιατί αντιλήφθηκε την επιθυμία του παίκτη για μια νέα αρχή στην καριέρα του και πολύ περισσότερο ότι, πέρα από τα χρήματα, θα αξιολογήσει τις προτάσεις του βάσει του περιβάλλοντος της κάθε ομάδας, των αγωνιστικών στόχων και φυσικά της φιλοδοξίας του κάθε κλαμπ. Σήμερα, αν ο Άρης νιώθει ότι έπεισε σε κάτι την πλευρά του αθλητή, αυτό σχετίζεται με το αγωνιστικό σχέδιο και με την ειλικρινή στάση που είχε στις συνομιλίες (κυρίως) με τον ατζέντη του αθλητή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!