Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τα είπαν ΠΣΑΠ και ΚΚΕ (pic)
[Gazzetta]: Τα είπαν ΠΣΑΠ και ΚΚΕ (pic)

[Gazzetta]: Τα είπαν ΠΣΑΠ και ΚΚΕ (pic)

Ο ΠΣΑΠ είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με θέμα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θέτουν σε διακινδύνευση την υπόσταση του ποδοσφαιριστή ως αθλητή και εργαζόμενου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Παναγιώτης Κόρμπος και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος, συναντήθηκαν στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (Κ.Κ.Ε.), με το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Νίκο Σοφιανό και τον Υπεύθυνο Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Κ.Κ.Ε. Θοδωρή Λιάπη, μετά την πρωτοβουλία-απόφαση του Συνδέσμου να ενημερώσει άμεσα και προς κάθε κατεύθυνση για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αναπόφευκτα, θέτουν σε εμφανή διακινδύνευση την υπόσταση του ποδοσφαιριστή ως αθλητή και εργαζόμενου.

Μαρσέιγ – Μπαστιά με επιστροφή, αν ο Γκομίς σκοράρει το πρώτο τέρμα (21+).

Στη συνάντηση αυτή ο Π.Σ.Α.Π. ανέδειξε σοβαρά ζητήματα, όπως, κατά πλήρη προτεραιότητα, την υλοποίηση του εγγυητικού ταμείου, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τη βιωσιμότητα και την ασφαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, την ύπαρξη αναγκαίων μηχανισμών διασφάλισης της υγιούς συμμετοχής των Π.Α.Ε. στα πρωταθλήματα. Οι συνομιλητές ανανέωσαν τη συνάντησή τους με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!