Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ημερίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη διοίκηση – οργάνωση των σωματείων και την ασφάλιση των συνεργατών τους
[Gazzetta]: Ημερίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη διοίκηση – οργάνωση των σωματείων και την ασφάλιση των συνεργατών τους

[Gazzetta]: Ημερίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη διοίκηση – οργάνωση των σωματείων και την ασφάλιση των συνεργατών τους

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα διοργανώσει ημερίδα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και κατά τις πρωϊνές ώρες 10.00 – 13.00 στην αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» (περίπτερο 8 της Δ.Ε.Θ. HELEXPO), με θέματα:

Α. «Οργάνωση και διοίκηση ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων – Από την ίδρυσή τους μέχρι την εύρυθμη λειτουργία τους και την αυτοχρηματοδότησή τους».

Εισηγητής θα είναι ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Δημήτριος Γαργαλιάνος.

Β. «α. Ενημέρωση για τη λογιστική οργάνωση των σωματείων και των Ακαδημιών τους (φορολογικές δηλώσεις, τήρηση βιβλίων κ.α.) και

β. Ασφάλιση συνεργατών, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση των τμημάτων τους».

Εισηγητής θα είναι ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, Ιωάννης Ζαντόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των θεμάτων θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους παραβρισκόμενους και θα δοθούν άμεσα απαντήσεις.

H παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων και των προπονητών τους στην ημερίδα κρίνεται απαραίτητη, επειδή τα θέματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά.

Η είσοδος στη Δ.Ε.Θ. HELEXPO είναι ελεύθερη για όλους (βόρεια πύλη επί της οδού Εγνατίας) και η στάθμευση των αυτοκινήτων μπορεί να γίνει κοντά στο χώρο της εκδήλωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!