Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Εικοσιένα νέα επαγγελματικά συμβόλαια στον Ολυμπιακό
[Gazzetta]: Εικοσιένα νέα επαγγελματικά συμβόλαια στον Ολυμπιακό

[Gazzetta]: Εικοσιένα νέα επαγγελματικά συμβόλαια στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, ανακοίνωσε την υπογραφή 21 νέων επαγγελματικών συμβολαίων σε παιδιά από τις Ακαδημίες του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την υπογραφή 21 επαγγελματικών συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-20 και Κ-17. 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει στην Ακαδημία του και να αξιοποιεί το έμψυχο υλικό της με στόχο την προώθηση του στην Α’ ομάδα του Συλλόγου μας. 

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέγραψαν 5 ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 1998, 3 που έχουν γεννηθεί το 1999, 8 το 2000 και 5 το 2001. Οι 16 εξ αυτών παίζουν στην Κ-20 και οι 5 στην Κ-17. 

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Παύλου δήλωσε μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων: “Σήμερα προχωρήσαμε στην υπογραφή 21 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές  που ανήκουν στα Αγωνιστικά Τμήματα Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας μας. Αυτό είναι μια επιβράβευση για τα παιδιά που είναι στο σωστό δρόμο, δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να υπάρξουν και άλλοι επαγγελματίες μέσα από αυτά τα τμήματα αφού ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πλούσιο δυναμικό. Αυτό πρέπει να είναι κίνητρο για όλα τα παιδιά, είτε γι’ αυτούς που είναι επαγγελματίες είτε για εκείνους που δεν είναι, να δουλέψουν πιο σκληρά και να πετύχουν το όνειρο τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!