Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Ήφαιστος Λήμνου κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ρεπανιδίου Λήμνου
[Gazzetta]: Ο Ήφαιστος Λήμνου κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ρεπανιδίου Λήμνου

[Gazzetta]: Ο Ήφαιστος Λήμνου κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ρεπανιδίου Λήμνου

Αντιπροσωπεία του Ήφαιστου Λήμνου επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου Λήμνου, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ήφαιστος

«Οι γιορτές πλησιάζουν κι ο Ήφαιστος Λήμνου έδειξε ξανά πως ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας, όντας κοντά στους κατοίκους του νησιού.

Το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου Λήμνου, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο team manager του Ηφαίστου Λήμνου, Μάρκος Κολώκας, μαζί με τους παίκτες Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Σταμάτη, Γιώργο Διαμαντάκο και Μάρκους Γκίλμπερτ, τον assistant coach, Θανάση Μολυβδά και τον υπάλληλο της ομάδας, Χρήστο Τζάτζαλο, είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα παιδιά, να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές εν όψει των εορτών.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική τους χορηγική προσφορά τον κ. Ιάκωβο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη των καταστημάτων “Κύβος” και “Jumbo” για τα δώρα προς τα παιδιά. Όπως επίσης, την κ. Αγγελική Χρυσάφη, ιδιοκτήτρια των Αρτοποιείων – Ζαχαροπλαστείων και Παραδοσιακών Προιόντων Λήμνου “Αγγελική από Χρυσάφι”».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!