Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Είδαμε και τα …λυκόπουλα
[Gazzetta]: Είδαμε και τα …λυκόπουλα

[Gazzetta]: Είδαμε και τα …λυκόπουλα

Ο Γιάννης Ντεντόπουλος εξηγεί γιατί η ηλικία του Λάσμε δεν είναι πρόβλημα και ποιους τομείς μπορεί να καλύψει με την εμπειρία και τα προσόντα του. Για τον Καλάθη, τα πράγματα ήταν και παρέμειναν ξεκάθαρα.

Για τον Καλάθη τα είπαμε. Δεν νομίζω να χρειάζεται να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τίποτα από όσα συζητήσαμε την προηγούμενη φορά. Η παραμονή του λύσει τα χέρια και του Πασκουάλ και της διοίκησης, κυρίως γιατί δεν τους βάζει στη διαδικασία να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις στην περιφέρεια από την ξένη αγορά και γιατί αφήνει χώρο για επιλογές ξένων σε άλλες θέσεις. Σκεφτείτε μόνο τί μπελάς θα ήταν να έπρεπε να αλλάξει μια τόσο αξιόπιστη σταθερά και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στον συσχετισμό Ελλήνων-ξένων.

Ο Στεφάν Λάσμε είναι μια ειδική περίπτωση. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι, στην προηγούμενη θητεία του, πάνω τα δικά του χαρακτηριστικά και στην συνεργασία του με τον Γκιστ ο Παναθηναϊκός βασίστηκε για να αντιμετωπίσει τα βασικά ατού του Ολυμπιακού (Σπανούλη, Πρίντεζη) στον εσωτερικό ανταγωνισμό. Υπάρχει η θεωρία ότι ο Γκαμπονέζος είναι «ξαναζεσταμένο φαγητό» και έχει μεγαλώσει κατά τέσσερα χρόνια, όμως υπάρχει και αντίλογος: πέρυσι, στην Ούνιξ τουΠρίφτη έκανε καταπληκτική χρονιά, έδειξε εμπράκτως (την ζήτησε και η Εφές) ότι επιθυμούσε να επιστρέψει και συν τοις άλλοις: κατά τέσσερα χρόνια έχουν μεγαλώσει και τα ατού του «αιώνιου» αντιπάλου.Επίσης, είδαμε πώς κάλυψαν οι “πράσινοι” τη θέση στα τέσσερα αυτά χρόνια που μεσολάβησαν και πόσα χρόνια έμειναν τα..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!