Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Γραμμένος: «Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με φιλάθλους και των δύο ομάδων»
[Gazzetta]: Γραμμένος: «Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με φιλάθλους και των δύο ομάδων»

[Gazzetta]: Γραμμένος: «Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με φιλάθλους και των δύο ομάδων»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα έχει ομάδες από τη Super League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επισήμανε σχετικά μετά από ερώτηση που του έγινε για τον τελικό: «Μιλάτε για τον τελικό του Κυπέλλου; Προφανώς γι’ αυτό είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλο, είναι ρητή δήλωση. Δεσμεύομαι ότι θα γίνει με κόσμο. Με φιλάθλους των δύο ομάδων στην Ελλάδα». Στην συνέχεια μετά από επισήμανση ότι μία εικόνα τελικού με 10.000 ή λιγότερο κόσμο δεν είναι καλή είπε: «Έχουμε ξεφύγει λίγο από την ατζέντα μας, μπορείτε να με βρείτε κάποια άλλη στιγμή και να μου απευθύνεται ότι ερώτημα θέλετε. Όσο και αν στην εποχή μας αν τα αυτονόητα έγιναν ζητούμενα, αυτό είναι αυτονόητο».

Για την συνάντηση που έγινε στο Υφυπουργείο με Αυγενάκη – Λίγκα – ΕΠΟ για θέματα βίας, το πλαίσιο λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων, των μετακινήσεων και άλλων ζητημάτων που άπτονται στην αντιμετώπιση της βίας σχολίασε: «Αυτό που διαπιστώνει κανείς σήμερα είναι η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ένα νομικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των Λεσχών. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη κάθισαν στο τραπέζι σε μία πρώτη προσέγγιση όλων των θεμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!