Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: H ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την προσφορά της Black Friday!
[Gazzetta]: H ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την προσφορά της Black Friday!

[Gazzetta]: H ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την προσφορά της Black Friday!

Για τρίτη φορά, η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τρίτη φορά, ανακοινώνει την επέκταση της προσφοράς για 28 ακόμη τρίροδα scooter QUADRO QV3, σε τιμή 4.890€ από 7.690€.

Η μεγάλη Black Friday προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και της QUADRO συνεχίζεται. Λόγω της αυξημένης ζήτησης η εταιρεία σε συνεργασία με τον ελβετικό οίκο ανακοινώνει την επέκταση της Black Friday προσφοράς για ακόμη 28 τρίροδα.
Απόκτησε ένα QUADRO QV3, το τρίροδο scooter με το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα εμπρόσθιας ανάρτησης HTS με έκπτωση € 2.800. Από € 7.690, μόνο με € 4.890. Οι προπαραγγελίες άρχισαν, με την προσφορά να ισχύει για όσους παραγγείλουν το QV3 μέχρι την Παρασκευή 29/11 Black Friday Το QV3 είναι το τρίροδο scooter που ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί στη χώρα μας να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου*. Ο κινητήρας του 346cc, αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29PS στις 7.000 σ.α.λ.
Το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. Το HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια δρόμου και λακκούβες, ράγες, ξαφνικά εμπόδια κτλ.).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!