Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Γιαννακόπουλος: «Τα 20 εκατομμύρια του κόσμου βάση για το μπάτζετ τριετίας, όλα τα υπόλοιπα εγώ»!
[Gazzetta]: Γιαννακόπουλος: «Τα 20 εκατομμύρια του κόσμου βάση για το μπάτζετ τριετίας, όλα τα υπόλοιπα εγώ»!

[Gazzetta]: Γιαννακόπουλος: «Τα 20 εκατομμύρια του κόσμου βάση για το μπάτζετ τριετίας, όλα τα υπόλοιπα εγώ»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλυσε το πλάνο του για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε πως τα 20 εκατομμύρια του κόσμου θα χρησιμοποιηθούν ως κομμάτι του μπάτζετ ολόκληρου του συλλόγου για μια τριετία μέχρι τον Βοτανικό και στάθηκε ξανά στο πόσο σημαντική είναι η συσπείρωση των οπαδών του «τριφυλλιού».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη έδωσε το παρών στην Γ.Σ της «μάνας του λόχου» και απάντησε σε ερωτήσεις των μελών. Ο Γιαννακόπουλος αποσαφήνισε το που θα πάνε τα 20 εκατομμύρια του κόσμου, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι απλά η βάση για το μπάτζετ μιας τριετίας όλων των τμημάτων μέχρι την κατασκευή του Βοτανικού(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Α.Ο) και πως τα υπόλοιπο μεγαλύτερο κομμάτι θα το καλύψει ο ίδιος. Παράλληλα μίλησε για το πρότζεκτ του γηπέδου, την Λεωφόρο και την πρόοδο του Ερασιτέχνη σε όλα τα επίπεδα.

«Σκοπός είναι όλα τα τμήματα να έχουν κοινή στέγη. Να μην υπάρχει τίποτα που να μην στεγάζεται στον Βοτανικό».

Για τη διαδικασία της συμμετοχής του κόσμου, είπε: «Εντός του επόμενου 15ημέρου ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσουμε πως θα μπορεί ο κόσμος να συνεισφέρει».

Για την επιστροφή του Α.Ο στο ένδοξο παρελθόν, υπογράμμισε: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πέρσι ήμασταν στην Α2. Στο ποδόσφαιρο για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα το 2010 χρειάστηκε να ξοδέψουμε 180 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!