Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Γκάφα της ΕΠΟ για το ΑΕΚ – Λαμία!
[Gazzetta]: Γκάφα της ΕΠΟ για το ΑΕΚ – Λαμία!

[Gazzetta]: Γκάφα της ΕΠΟ για το ΑΕΚ – Λαμία!

Ο ορισμός του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τη Λαμία για τις 3 Απριλίου δημιουργεί πρόβλημα για τους Φθιωτούς καθώς καλούνται να δώσουν δύο παιχνίδια μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

Η ΕΠΟ όρισε τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και της Λαμίας για τις 3 Απριλίου στις 21:30. Ωστόσο, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η Λαμία έχει προγραμματισμένο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη Super League στις 19:00. Αυτό σημαίνει ότι η Λαμία καλείται να δώσει δύο αγώνες σε χρονική απόσταση 48 ωρών.

Όπως αναφέρει το άρθρο 22, 3α του ΚΑΠ: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Αυτό σημαίνει πως δημιουργείται πρόβλημα με τον ορισμό της αναμέτρησης τη συγκεκριμένη ημέρα και αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως ΕΠΟ και Super League δεν μπορούν να τα βρουν με τις ημερομηνίες των αγώνων καθώς ανάλογα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και νωρίτερα μέσα στη σεζόν κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Πλέον δύο είναι τα ενδεχόμενα. Είτε το Λαμία – Πανιώνιος για το πρωτάθλημα να μεταφερθεί μια μέρα πριν και αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου να διεξαχθεί Κυριακή 31 Μαρτίου, είτε το ΑΕΚ – Λαμία για το Κύπελλο από Τετάρτη 3 Απριλίου να μεταφερθεί για την Πέμπτη 4 Απριλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!