Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Φούσεκ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: «Θα σταλούν στην FIFA ορισμένα άρθρα σχετικά με τη βία»
[Gazzetta]: Φούσεκ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: «Θα σταλούν στην FIFA ορισμένα άρθρα σχετικά με τη βία»

[Gazzetta]: Φούσεκ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: «Θα σταλούν στην FIFA ορισμένα άρθρα σχετικά με τη βία»

Ο Πετρ Φούσεκ στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έκανε γνωστό πως ορισμένα άρθρα για τον καινούριο Πειθαρχικό Κώδικα που αφορούν κυρίως στη βία θα σταλούν για έγκριση στην FIFA.

Ο υπερσύβουλος της ΕΠΟ στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τετάρτη είπε μεταξύ άλλων πως «θα σταλούν στην FIFA ορισμένα άρθρα του νέου Πειθαρχικού Κώδικα σχετικά με τη βία. Μπορεί να εγκριθούν, μπορεί και όχι. Θα πρέπει να τα δούμε».

Σε σχέση μάλιστα με τους κανονισμούς έπρεπε να είχε γίνει και η σχετική μετάφραση από ελληνικά και αγγλικά. Ως προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Πέμπτης στην ΕΠΟ (11 το πρωί) ένα βασικό θέμα θα είναι οι κανονισμοί: νέος Πειθαρχικός Κώδικας, Δεοντολογία και άλλα θέματα. Μέσα στις αλλαγές που υπάρχει το πλάνο να περάσουν είναι και της κατάργησης αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια, ωστόσο και αυτό είναι ένα θέμα που θα δει η FIFA για το εάν περνάει ή όχι. Επίσης στην ατζέντα θα είναι και η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!