Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: H Formula 1 μπαίνει στον κόσμο του στοιχήματος!
[Gazzetta]: H Formula 1 μπαίνει στον κόσμο του στοιχήματος!

[Gazzetta]: H Formula 1 μπαίνει στον κόσμο του στοιχήματος!

Με μία συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η ηγεσία της Formula 1 τη βάζει στο «παιχνίδι» του στοιχήματος και επίσημα.

Σε ένα μεγάλο βήμα προχώρησε η Liberty Media για τη Formula 1, όπου τη βάζει σε ένα νέο «παιχνίδι». Συγκεκριμένα, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρίσκεται πλέον επίσημα στις επιλογές των εταιρειών στοιχήματος, με πολλά ειδικά σημεία που αναμένεται να ανεβάσουν το ενδιαφέρον. Η συμφωνία, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, γίνεται με το Interregional Sports Group και αυτό με τη σειρά του θα αναλάβει την εύρεση νέων συνεργασιών από εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα στοιχήματα μέσω του Sportradar, με ειδικά γραφικά πάνω στην οθόνη και άμεση σύνδεση με τις ηλεκτρονικές και social πλατφόρμες της Formula 1. Με αυτό τον τρόπο η Formula 1 φιλοδοξεί να φέρει τους οπαδούς του σπορ ένα βήμα πιο κοντά στη «δράση» με τον στοιχηματισμό των χρημάτων τους αλλά και να προσελκύσει και νέο κοινό που θα ασχοληθεί με το σπορ λόγω του πονταρίσματος, κάτι που δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο πλέον με τη ραγδαία εξάπλωση των στοιχηματικών εταιρειών και τις νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

«Η Sportradar είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της, όπως και της ανάπτυξης υπηρεσιών που αποτρέπουν τις απάτες στα στοιχήματα και της διαφθοράς στον αθλητισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!