Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 15 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: H Ford μηνύει τον John Cena! (vid)
[Gazzetta]: H Ford μηνύει τον John Cena! (vid)

[Gazzetta]: H Ford μηνύει τον John Cena! (vid)

Ο διάσημος παλαιστής του WWE δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς του συμβολαίου που υπέγραψε με τη Ford και πλέον ακολουθούν τη νομική οδό!

Όταν η Ford αποφάσισε να κατασκευάσει το νέο GT, που κοστίζει περίπου 450.000 δολάρια, είχε αποκαλύψει ότι θα παραχθεί σε λίγες μόνο μονάδες. Για αυτό οι ενδιαφερόμενοι συμπλήρωναν μια αίτηση και η μάρκα διάλεγε τους τελικούς πελάτες της!

Ωστόσο μια παράγραφος στο συμβόλαιο έλεγε ότι ο αγοραστής δεν μπορεί να πουλήσει το αυτοκίνητο μέσα σε δύο χρόνια από όταν γίνει δικό του, καθώς θα άλλαζε χέρια σε τιμή πολύ μεγαλύτερη από την εργοστασιακή.

Πολλοί που είχαν τα χρήματα, αλλά δεν επιλέχθηκαν από τη Ford θα πλήρωναν όσο όσο για το supercar των 650 ίππων και η μάρκα ήθελε να αποφύγει κρούσματα αισχροκέρδειας.

Ο John Cena όμως δεν αρέσκεται στους κανόνες και πούλησε ήδη το αυτοκίνητό του, αφού το παρουσίασε στην διαδικτυακή εκπομπή του με το όνομα Auto Geek. Η εταιρεία φυσικά το έμαθε και αμέσως κίνησε τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται, κάνοντάς του μήνυση.

Ο διάσημος παλαιστής στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως πούλησε το όχημα για την κάλυψη διάφορων αναγκών του, μαζί με κάποια άλλα περιουσιακά στοιχεία, όμως δεν συνεργάστηκε με την πρόταση που του έκανε η Ford, να επιστρέψει δηλαδή το GT και να πάρει πίσω ακριβώς τα χρήματα που έδωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!