Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Το Ford EcoSport στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (vid)
[Gazzetta]: Το Ford EcoSport στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (vid)

[Gazzetta]: Το Ford EcoSport στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (vid)

Ένα όχι και τόσο αυτοκινητιστικό ρεκόρ κατέχει πλέον το Ford EcoSport το οποίο διαθέτει την μεγαλύτερη αφίσα που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

Με μια αφίσα 5.265 τετραγωνικών μέτρων το Ford EcoSport «γέμισε» σχεδόν ολόκληρη την πρόσοψη του ιστορικού «Κτιρίου της Ισπανίας» στο κέντρο της Μαδρίτης και μπήκε έτσι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Πρόκειται και επισήμως για την μεγαλύτερη διαφημιστική αφίσα που έχει καταγραφεί στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, καθώς η αμέσως προηγούμενη, μεγαλύτερη ήταν 241,93 τ.μ. μικρότερου εμβαδού.

Αν μάλιστα σας φαντάζει μικρή υπόθεση η δημιουργία και η τοποθέτηση της συγκεκριμένης αφίσας, τότε καλό είναι να παρακολουθήσετε το σύντομο video, όπου η Ford Ισπανίας κάνει μια αναφορά στο τι χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί το εγχείρημα. Πολλές ώρες εργασίας πάνω στις δεκάδες φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν και εξίσου πολλές ώρες από πολλούς εργάτες ώστε να τοποθετηθεί στην πρόσοψη αλλά και περιφερειακά του κτιρίου, μετά την εκτύπωση.

Η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη διαφημιστική επιλογή της Ford Ισπανίας είναι να αναδείξει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του SUV, EcoSport, το οποίο όμως δεν υστερεί και στην καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη. Έτσι το συμβολικό κτίριο της Ισπανίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας, προτρέπει πλέον τους κατοίκους της Μαδρίτης να ζήσουν της ζωή έξω.

Η πινακίδα που ζυγίζει συνολικά δύο τόνους, θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και στη συνέχεια σε κέντρο απασχόλησης παιδιών με αναπηρία, ώστε τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν να ανακυκλωθούν προσφέροντας σε νεαρούς την ευκαιρία της δημιουργίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!