Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: FIFA: Στήριξη σε Γραμμένο μέχρι τις εκλογές!
[Gazzetta]: FIFA: Στήριξη σε Γραμμένο μέχρι τις εκλογές!

[Gazzetta]: FIFA: Στήριξη σε Γραμμένο μέχρι τις εκλογές!

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βάσαλο, ανακοίνωσε τη στήριξη στον Βαγγέλη Γραμμένη και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Περέιρα και Μαρίν για τη σεζόν 2019-2020.

Το πρωί της Τετάρτης (22/5) πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου των Γραμμένου – Βασάλο, παρουσία των Δέδε, Φούσεκ και Περέιρα.

Χούμπελ, Ντερβισάι και Βέλα επίσης ήταν παρόντες από την Επιτροπή Παρακολούθησης των FIFA / UEFA.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος είπε αρχικά:

«Καλή σας ημέρα. Βρίσκεται στην Αθήνα ο κ. Βασάλο με τα υπόλοιπα πρόσωπα της Επιτροπής Παρακολούθησης μαζί με τον κ. Χούμπελ, τον κ. Ντερβισάι και τον κ. Βέλα. Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μπιορν έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκτέθηκε όλη η πορεία της ΕΠΟ σε FIFA / UEFA και τα αποτελέσματα που υπήρξαν θα ήθελε σήμερα να σας τα ανακοινώσει».

Στη συνέχεια, ο Γραμμένος έδωσε τον λόγο στον Βασάλο, ο οποίος είπε:

«Ευχαριστώ. Καλημέρα σε όλους. Λυπάμαι για την αργοπορία που είχαμε. Όντως έχω κάποια νέα για εσάς. Περιμένατε καιρό. Προτού πω για την επιστολή της κ. Σαμούρα εκ μέρους των FIFA / UEFA για την ΕΠΟ θέλω να συνοψίσω. Είχαμε βάλει μία Επιτροπή Παρακολούθησης για να βελτιώσουμε την κατάσταση και να σταματήσουμε τις παρεμβάσεις. Είχαμε τις εκλογές με τον κ. Γραμμένο και οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες συνέχισαν να στηρίζουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!