Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 16 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η GM φέρνει την… AirBnB στα αυτοκίνητα
[Gazzetta]: Η GM φέρνει την… AirBnB στα αυτοκίνητα

[Gazzetta]: Η GM φέρνει την… AirBnB στα αυτοκίνητα

Η GM εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει σε υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων από άλλους ιδιοκτήτες, όπως συμβαίνει και με τα σπίτια.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πειραματίζονται, η μία μετά την άλλη προκειμένου να μην πιαστούν απροετοίμαστες στην νέα εποχή της αυτοκίνησης που έρχεται. Αν μάλιστα λάβουμε σοβαρά υπόψην όσα φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Mercedes, αυτή η εποχή είναι κοντά και φυσικά όλοι θα ήθελαν να προσφέρουν τις πιο δημοφιλείς λύσεις.

Η GM έχει ήδη μπει στον χώρο των ενοικιάσεων, με την εταιρεία Maven, η οποία προσφέρει αυτοκίνητα για κάθε ενδιαφερόμενο, ακόμη και για μερικές ώρες, ωστόσο τώρα εξετάζει να αναπτύξει τις υπηρεσίες του car sharing με τη χρήση αυτοκινήτων άλλων ιδιοκτητών. Έτσι όσοι επιθυμούν αφού κάνουν τις σχετικές εγγραφές και ό,τι άλλο απαιτείται από την εταιρεία, θα μπορούν όταν δεν χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους να το μοιράζονται και παράλληλα να μοιράζονται τα έσοδα με την GM.

Το πρόγραμμα σύμφωνα με το Bloomberg θα ξεκινήσει πιλοτικά το καλοκαίρι, ωστόσο στην GΜ θεωρούν πως θα μπορούσε να αποφέρει αρκετά έσοδα αν επιτύχει. Ήδη η Maven στοχεύει να έχει μέσα στο 2019 υπηρεσίες όπως αυτές της Uber και μάλιστα με αυτόνομα αυτοκίνητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!