Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Η Φενέρμπαχτσε δε θα έχει πρόβλημα με την υποτίμηση της λίρας»
[Gazzetta]: «Η Φενέρμπαχτσε δε θα έχει πρόβλημα με την υποτίμηση της λίρας»

[Gazzetta]: «Η Φενέρμπαχτσε δε θα έχει πρόβλημα με την υποτίμηση της λίρας»

Οι δημοσιογράφοι Γιοκάν Τουρέ και Καν Ισμπακάν, μιλούν στο gazzetta.gr για τα οικονομικά προβλήματα της Τουρκίας και τη Φενέρ που μένει ανεπηρέαστη.

Τα προβλήματα στην Τουρκία με την ραγδαία αλλαγή στην ισοτιμία λίρας με δολάριο και ευρώ, έχουν άμεσο αντίκτυπο και στο μπάσκετ της χώρας.

Το gazzetta.gr συνεχίζοντας την έρευνα πάνω το συγκεκριμένο θέμα και ύστερα από την ενδελεχή ανάλυση του Στέφανου Δέδα, ζήτησε και τη βοήθεια δύο Τούρκων συναδέλφων.

ΓΙΟΚΑΝ ΤΟΥΡΕ – Αναλυτής μπάσκετ

Το πρόβλημα έχει γενικευτεί αρκετά αφού δεν είναι μόνο οι πέντε ομάδες που έχουν αποσυρθεί, αλλά υπάρχουν και γυναικείες ομάδες που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πάντως πως πλην της Εσκίσεχιρ, οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνίζονταν στην δεύτερη κατηγορία και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την Τράμπζονσπορ.

Η βασική αιτία είναι φυσικά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα συμβόλαια των ξένων παικτών πληρώνονται σε ευρώ ή δολάρια και σίγουρα η ισοτιμία παίζει ρόλο. Δεν είναι όμως η μοναδική αιτία. Προσωπικά θεωρώ πως πληρώνουν λάθη ετών Τούρκων πολιτικών. Εκτός από προβλήματα με τη λίρα, υπάρχουν ακόμη προβλήματα στην παιδεία, στη δικαιοσύνη και σε άλλες πτυχές της κοινωνίας μας.

Πάντως για να επιστρέψουμε στο μπάσκετ δεν έχω αντιληφθεί ανησυχία των ξένων παικτών να υπογράψουν σε τουρκικές ομάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!