Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 19 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η εξέλιξη του Jeep Wrangler από τον 2ο ΠΠ μέχρι σήμερα! (vid)
[Gazzetta]: Η εξέλιξη του Jeep Wrangler από τον 2ο ΠΠ μέχρι σήμερα! (vid)

[Gazzetta]: Η εξέλιξη του Jeep Wrangler από τον 2ο ΠΠ μέχρι σήμερα! (vid)

Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία όπως το Jeep Wrangler αξίζει ένα βίντεο με την παρουσίαση κάθε γενιάς του, από τότε που παρουσιάστηκε μέχρι και το 2018.

Η Donut Media έχει λανσάρει μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζει την εξέλιξη σημαντικών μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας και τώρα έφτασε και η σειρά του Jeep Wrangler. Η ιστορία του ξεκινά πίσω στο 1940, όταν κατασκευάστηκε μέσα σε 49 ημέρες για να χρησιμοποιηθεί από τον στρατό των ΗΠΑ στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως Willys και έκτοτε, βλέπουμε τις υπόλοιπες στρατιωτικές και πολιτικές του εκδόσεις.

Τα highlights κάθε γενιάς τονίζονται μέσα στο βίντεο και οι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος φτιάχνουν μια πληρέστερη εικόνα για το πόσο έχει εξελιχθεί με την πάροδο των χρόνων. Όσο για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, το νέο Jeep Wrangler είναι προ των πυλών και θα έχει περισσότερη τεχνολογία από ποτέ, χωρίς να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές. Θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!